Придбати Акційні Альбоми "Наш Cиночок" та "Наша Донечка" за 490 грн
можна за номером тел.: (067) 508 82 20




Через 10,20,30... років вашій донечці буде не соромно показати свій перший щоденник подругам чи нареченому і втішатися разом з ними чудовими фотографіями та спогадами про те, як все починалось...

Відгуки про Альбом можна прочитати тут:

пʼятницю, 14 листопада 2014 р.

Альбом Наш Синочок

Найчарівніший Альбом для новонародженого 


"Наш синочок"  - 490грн






Найчарівніший Альбом для новонародженого "Наш синочок" 
Ви не знайдете такого красивого альбому українською мовою! Після   шаленого попиту на альбом «Наша донечка» з явився такий   альбом і для хлопчиків «Наш синочок».

Все зроблено дуже якісно і зі смаком! Тираж обмежений! Це приватне колекційне видання, до якого я маю честь долучитись.
Альбом "Наша синочок"   допоможе зберегти найкращі спогади про появу на світ сина, про перші дні його життя, перші посмішки і слова. "Наша синочок" - це вдале поєднання фотоальбому і щоденника.

Все почитається з розділу: «Чекаємо на тебе» , де мама може записати всі деталі пов’язані з приготуванням до появи маленької хлопчика, а також приклеїти фото свого животика чи фото з УЗД обстеження малюка ще до народження!



Наступні розділи «Ти з’явилась», «Перші дні твого життя», «Ти ростеш», «Перші прогулянки і подорожі», «Свята» і багато інших, наповнені теплими словами і ніжними виразами, якими мама обов’язково захоче оточити свого малюка.

Після кожного розділу є спеціальні сторінки для фото , також мама може клеїти фотографії і поряд з текстом, або зробити колаж!

Альбом "Наша синочок це 150 сторінок для спогадів, переживань, нових вражень та фотографій.




  Авторські фото, оригінальний дизайн, сторінки з "кишеньками" для різних приємних дрібничок. Альбом - ідеальний подарунок батькам, що чекають на сина або сім"ям, в яких він вже народився! Альбом - в подарунковій коробці з бантиком + поліетиленова захисна плівка!

Через 10,20,30... років вашій дитині буде не соромно показати свій перший щоденник   своїй нареченій і втішатися разом з ними чудовими фотографіями та спогадами про те, як все починалось...



12 коммент.:

дуже сподобався альбом, зручний у використанні, є багато місця для власних ідей, також окремо відведені сторінки для фотографій. Приємний дизайн)щиро вдячна вам Оксана з Тернополя

Як можна замовити?

телефонуйте 0675088220, або напишіть в форму замовлень!

Цей номер невірний. Як з вами зв'язатися? Дуже хочу замовити альбом

скільки кошту і як вами зв'язаться?

350грн. тел.0675088220 :)Гарного Вам дня!

Покупали альбом на подарок, после того, как приобрели для себя альбом "наша донечка"! Отличный альбом! Спасибо за оперативну доставку)))

Добрий день!
по телефону не можу з Вами зв"язатись. Чи є в наявності альбом "Наша донечка"?

Заказывала альбом ,все отлично доставка быстрая,продавец ответственный ,альбом шикарный) Рекомендую! !

Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, есть ли в наличии альбом?

так, 350 грн, телефонуйте 0675088220

Дописати коментар